„Samsung“ pristatė greičiausius ir talpiausius kietuosius diskus

Bendrovė „Samsung Electronics“, pristatė „960 PRO“ ir „960 EVO“ – savo naujausius „V-NAND“ technologijos SSD diskus. Tai pastoviosios atminties kategorijojai (NVMe) priskiriami „M.2 Form Factor“ SSD diskai, pasižymintys išskirtiniu našumu, ištverme bei talpa. skaityti »

„Western Digital“ tapo kietųjų diskų rinkos lydere

„Western Digital“ per tris mėnesius realizavo 71 mln. kietųjų diskų už 4,8 mlrd. dolerių ir vėl tapo didžiausia kietųjų diskų gamintoja pasaulyje. skaityti »

„Toshiba“ perima „Western Digital“ kietųjų diskų gamybos technologijas už tai perleisdama savo kietųjų diskų gamyklą Tailande

Japonijos elektronikos koncernas „Toshiba“ (TOKYO: 6502) šiandien pranešė pasirašęs galutinį susitarimą su „Western Digital Corporation“ (NYSE: WDC), pagal kurį „Toshiba“ įsigyja 3,5 colio kietųjų diskų (HDD) gamybos įrengimus ir susijusią intelektinę nuosavybę iš „Western Digital“. skaityti »

„Seagate“ užbaigė „Samsung“ kietųjų diskų padalinio įsigijimo sandėrį

Kompanija „Seagate“ užbaigė bendrovės „Samsung“ kietųjų diskų padalinio įsigijimo sandėrį, pagal kurį „Seagate“ gavo „Samsung“ įrangą ir infrastruktūrą. skaityti »

„Western Digital“ parduoda vis daugiau kietųjų diskų

„Western Digital“ apibendrino šių finansinių metų antrojo ketvirčio rezultatus. skaityti »