Maketavimo subtilybės: menas ar mokslas?

Nėra nė dienos, kad šiuolaikinis žmogus nepaimtų į rankas leidybos produkto – kasdienio laikraščio, prabangaus mėnesinio žurnalo, solidžios knygos ar tiesiog šūsnimis pašto dėžutes „okupuojančių“ reklaminių lankstinukų. Leidyba mus lydi kasdien. skaityti »

Elektroninė vasara – kodėl gi ne?!

„Jeigu leidžiame laisvalaikį prie kompiuterio, tai tik prasmingai!“ – su tokiu šūkiu „Penkių kontinentų“ Mokymo centras pasitinka vasarą ir kviečia 11–14 metų paauglius į dienos stovyklą „Prasmingas laikas su IT“. skaityti »

Suaugusiųjų mokymas: mokausi ne to, ko iš manęs tikisi, o to, ko noriu aš pats!

Jei jau pasirinkote sritį, kuri jus paskatino krimsti mokslus, sveikiname! O jei pasiryžote šturmuoti informacines technologijas – norėsite išmokti programavimo, kompiuterinio raštingumo, interneto dizaino, tinklalapių kūrimo ar kt., – „Penkių kontinentų“ Mokymo centras – patikimas partneris. skaityti »

Motyvuotiems abiturientams – papildomos galimybės mokytis

Tiems, kurie savo akademine ateitimi rūpinasi ne paskutinę naktį, „Penkių kontinentų“ Mokymo centras, įsikūręs strategiškai patogioje sostinės vietoje, tiesia pagalbos ranką ir siūlo puikią galimybę patobulinti įgūdžius bei patvirtinti savo profesionalumą tarptautiniu ECDL (Europos kompiuterio vartotojo pažymėjimas) diplomu. skaityti »

Vyresnio amžiaus gyventojai raginami „susidraugauti“ su internetu

Vasario 1 d. Vyriausybėje surengta konferencija, kurioje aptartos internetu teikiamos viešosios paslaugos bei pagrindinės kliūtys jomis naudotis. skaityti »