Bendrovė „Autodesk“ perka vaizdo paslaugą „Socialcam“

Publikuota: 2012 m. liepos 18 d. trečiadienis

Programinės įrangos gamintoja „Autodesk“ praneša už 60 mln. JAV dolerių perkanti populiariąją vaizdo paslaugą „Socialcam“.

2011 metų kovą paleista „Socialcam“ funkcionuoja ir kaip internetinė paslauga, ir kaip mobilioji programa. Ji leidžia filmuoti ir redaguoti vaizdo įrašus, taip pat juos publikuoti internete. „Socialcam“ gali funkcionuoti supaprastinto įkrovimo, prasidedančio kartu su įrašu, režimu ir integruotas su socialiniu tinklu „Facebook“. Mobiliosios programėlės „Socialcam“, skirtos „Android“ ir „iOS“, parsisiųstos daugiau nei 16 mln. kartų.

„Autodesk“ investuos į „Socialcam“ plėtrą ir naujus jo instrumentus“, – skelbiama „Autodesk“ pranešime. Be to, bendrovė planuoja platformą „Socialcam“ integruoti su savo produktais, skirtais kurti profesionalų vaizdo turinį, kad jie taptų prieinami kuo platesnei auditorijai.

„Autodesk“ kuria 3D dizaino, grafinio modeliavimo, projektavimo, taip pat pramoginio turinio kūrimo programinę įrangą. Vienas iš žinomiausių bendrovės produktų – automatizuoto projektavimo ir braižymo sistema „AutoCAD“.

 

Šaltinis: ria.com
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha

susiję straipsniai

Įtariama, kad JAV operatoriai riboja vaizdo paslaugas

JAV teisingumo departamentas įtaria, kad stambiausi šalies kabeliniai operatoriai trikdo nemokamų ir nebrangių vaizdo paslaugų teikimą internete. skaityti »