Australijoje už kavą galima susimokėti kavos puodeliu

Publikuota: 2016 m. lapkričio 22 d. antradienis

Australijos  bendrovė „Optus“ sugalvojo pasiūlyti pirkėjams galimybę susimokėti už kavą pačiu kavos puodeliu.

Bendradarbiaudama su išmaniųjų puodelių ir buteliukų gamintoja „Frank Green“, „Optus“ įdiegė į daugkartinį kavos puodelį NFC mikroschemą.

Tokiu puodeliu galima susimokėti ne tik už kavą, bet ir už kitas prekes ar paslaugas, kainuojančias iki 100 dolerių. Atsiskaitymai priimami per visus bekontakčius „Visa payWave“ mokėjimo terminalus, tereikia prikišti prie jų puodelio dugną. Įsigijus tokį kavos puodelį nebereikia nei piniginės, nei išmaniojo telefono. Kavos puodelio kaina – 39,95 dolerio.

„Optus“ yra išleidusi  ne vieną bekontakčio atsiskaitymo priemonę: apyrankę, NFC žymeklį, tvirtinamą prie laikrodžio arba apyrankės. Bekontakčiai atsiskaitymai pasaulyje sparčiai populiarėja. Vien šiemet pasaulyje buvo išleista 16 milijonų bekontakčių atsiskaitymo terminalų. Prognozuojama, kad 2020 m. 77 proc. mokėjimo terminalų priims bekontakčius atsiskaitymus.

Šaltinis: PSM7.com
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha

susiję straipsniai

BS/2 plečia bendradarbiavimą su finansų įmonių grupe „Halyk Group“

Vidurinės Azijos regiono finansinės įstaigos aktyviai investuoja į naują šiuolaikišką bankinę įrangą. Šiame regione veikiančios „Halyk Group“ strategija orientuota į naujų technologijų produktų ir paslaugų diegimą. Vienas iš grupės bankų prioritetų – bankinės savitarnos kanalo pl... skaityti »