„Snore“ pagerėjo paskolų grąžinimo rodikliai

Publikuota: 2012 m. rugsėjo 21 d. penktadienis

Neilas Cooperis, BAB banko Snoras bankroto administratorius gali patvirtinti, kad paskolų grąžinimo rodikliai tiek įmonių tiek mažmeninių paskolų portfeliuose ženkliai pagerėjo.

Įplaukos iš paskolų grąžinimo ir palūkanų 2012 m. rugpjūtį siekė 38 milijonus litų, padidindamos iki 583 milijonų litų bendrą sumą gautą kreditorių naudai iš paskolų nuo tada, kai bankui Snoras 2011 m. gruodžio 7 d. buvo iškelta bankroto byla.

Paskolų portfelis yra pagrindinis banko turtas. Bankroto administratorius ir jo komanda toliau intensyviai dirba, siekdami užtikrinti, kad skolininkai atliktų mokėjimus pagal savo mokėjimų grafiką.

Komentuodamas bankroto administratorius Neil Cooper pasakė: „Aš esu ypač patenkintas, kad atkaklumas ir sėkmingi pertvarkymo veiksmai, kuriuos atliko banko paskolų administravimo ir valdymo komandos kartu su mano patarėjais, apsuko blogėjusią paskolų grąžinimo statistiką, matytą ankstyvose bankroto proceso stadijose. Kaip bet kuris atsakingas bankas, mes esame visada pasiruošę kalbėtis su klientais, patiriančiais finansinius sunkumus, siekiant kur galima surasti tinkamą sprendimą.“

Šaltinis: snoras.com
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha