Už drabužius bus galima susimokėti per veidrodį

Publikuota: 2017 m. vasario 20 d. pirmadienis

„eBay“ gamintojai sukūrė bekontaktį veidrodį „Oak Mirror“, per kurį galima susimokėti neišeinant iš parduotuvės matavimosi kabinos. Tam tereikia prie veidrodžio priartinti išmanųjį telefoną su NFC funkcija. Į bekontaktį veidrodį taip pat įdiegtas virtualusis kasos aparatas.

Veidrodis „Oak Mirror“ sukurtas dar 2015 m., o dabar jau pristatytas į keletą „Polo Ralph Lauren“, „Gerry Weber“ ir „Rebecca Minkoff“ prekybos centrų.

Bekontaktis veidrodis, kuris pakeis tradicinius matavimosi kabinų veidrodžius, turi interaktyvių elementų, įskaitant RFID (angl. Radio-Frequency IDentification, liet. Radijo dažnio identifikavimo) technologiją. Jis analizuoja prekes, kurias pirkėjas atsineša į matavimosi kabiną, ir gali pasiūlyti pirkėjui kito dydžio, kitos spalvos ar panašaus tipo prekių. Parduotuvės darbuotojai per mobiliuosius įrenginius gauna veidrodžio siunčiamas pastabas ir gali greitai atnešti pirkėjui dominančią prekę.

Virtualusis kasos aparatas „Oak Checkout“ suteikia galimybę pirkėjams susimokėti už patikusias prekes be eilės per „Apple Pay“, „Android Pay“ ir keletą kitų mobiliųjų programų.

Šaltinis: psm7.com
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha