„ASRock“ pristatė inovatyvias 9-osios serijos Intel® pagrindines plokštes

Publikuota: 2014 m. gegužės 23 d. penktadienis

Viena didžiausių pagrindinių plokščių gamintojų pasaulyje, kompanija „ASRock“, pristatė visiškai naujas 9-osios Intel® kartos plokštes su išskirtine „Super Alloy“ technologija bei kitomis funkcijomis ir savybėmis. Z97 / H97 mikroschemų dėka, 9-osios serijos „ASRock“ plokštės užtikrina suderinamumą ir visišką 5-osios, ir 4-osios kartų Intel® Core™ procesorių palaikymą.

Bendrovė taip pat pristatė „Extreme“ seriją aukštesnės klasės kompiuteriams, „Fatal1ty Killer Gaming” seriją žaidėjams bei „OC Formula“ seriją visiems, užsiimantiems plokščiu pagreitinimu (overclocking).

„Didžiuojamės galėdami pristatyti technologijų entuziastams plokštes su išskirtiniais komponentais. „ASRock“ 9-oji serija pasižymi ne tik puikia išvaizda, bet ir patikimumu bei stabilumu, į ką kreipėmė didžiausią dėmesį. Esame tikri, jog galutinis rezultatas liudija apie nuolatinį mūsų kompanijos norą pristatyti tik aukščiausios kokybės išskirtines pagrindines plokštes“, - sakė „ASRock“ atstovas Rytų Europai Frank Chen.  

9-oji serija išsiskiria aukštos klasės platininiais kondensatoriais, kurie pasižymės ilgiausia gyvenimo trukme iš visų plokščių, šiuo metu esančių rinkoje. Anot „ASRock“, vietoj įprastų 10,000 valandų, kurias gyvuoja kitos aukštesnės klasės (high-end) plokštės, šios gyvuos 20 proc. ilgiau ir „gyvens“ mažiausiai 12,000 valandų.

Naujosios kartos NexFET™ MOSFET daug efektyviau valdys maitinimą į dinaminės operatyviosios atminties (DRAM) lizdus ir geriau apsaugos nuo elektrostatinių iškrovų bei perkaitimo, tuo tarpu kitas inovatyvus sprendimas – dvigubas MOSFET centrinio procesorinio įrenginio (CPU) maitinimui – užtikrins daug efektyvesnį CPU Vcore maitinimą, nei jo pirmtakai.

Aukštos kokybės lydinio droseliai pasižymi magnetiniu ir karščiui atspariu dizainu. Jie efektyviai padidina atgalinės soties srovę iki 90 proc., dėl ko 9-osios kartos plokštės yra efektyvesnės, stabilesnės ir patikimesnės.

Šaltinis: pranešimas spaudai
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha