HP pristatė pirmąją rinkoje „Wi-Fi“ belaidžio ryšio pelę

Publikuota: 2011 m. gegužės 12 d. ketvirtadienis

HP pristatė pirmąją rinkoje „Wi-Fi“ ryšį naudojančią belaidę pelę („Wi-Fi Mobile Mouse“). Kartu su nauja aukščiausios klasės priedų, skirtų verslui ir namų vartotojams, serija pristatyta pelė pasižymi tuo, kad jai nereikia nei laidų, nei papildomų imtuvų.

Patogios formos, puikiai, tarsi pirštinė priglundanti prie delno HP mobilioji pelė prie kompiuterio prijungiama per belaidį, kompiuteryje integruotą „Wi-Fi“ ryšį, taip neužimant USB jungčių. Jos baterijos pakanka 9 mėnesiams – iki 2 kartų ilgiau nei palyginamų „Bluetooth“ sąsajos pelių.

„HP naujieji priedai tinka prie bet kurio kompiuterio, siūlome didelį nepriekaištingo dizaino ir neprilygstamos kokybės produktų pasirinkimą vartotojams, - sakė HP mažmeninio pardavimo padalinio viceprezidentas Tiago Drummondas. – Dabar HP priedais kiekvienas gali nepertraukiamai naudotis, keliauti ir likti prisijungę.“

Mada ir savo stiliumi besirūpinantiems vartotojams HP pristatė naują belaidę, optinę „HP 2,4 GHz Wireless Optical Mouse“ pelę. Vartotojai galės pasirinkti labiausiai patinkančią iš septynių skirtingų šios pelės spalvų ir taip priderinti prie savo nešiojamojo kompiuterio ir stiliaus.

„HP Wi-Fi Mobile Mouse“ kompiuterio pelė kainuos apie 170 litų, prekybos vietose pasirodys šių metų liepą.

„HP 2.4GHz Wireless Optical Mobile Mouse“ kompiuterio pelės naujų spalvų modeliai prekyboje pasirodys šių metų liepą.

 

 

 

Šaltinis: pranešimas spaudai
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha