HP mobiliojo spausdinimo sprendimą pritaikė „iPhone“ ir „Android“ telefonams

Publikuota: 2011 m. gegužės 6 d. penktadienis

HP pristatė naujus vaizdavimo ir spausdinimo sprendimus, skirtus padėti įvairaus dydžio organizacijoms – nuo smulkių iki didelių – pagerinti savo produktyvumą biure ir dirbant mobiliai.

Tarp naujovių – HP „ePrint Enterprise“ palaikančios programėlės „iPhone“ bei „Android“ telefonuose ir įmonėms pritaikytas HP sprendimų paketas.

Našumas ir naujos galimybės

„Per pastaruosius keletą metų informacinių technologijų organizacijos patyrė nemažą spaudimą tiek dėl sąnaudų kontrolės ir mažnimo, tiek dėl būtinybės ieškoti galimybių investuoti į inovacijas, – teigė „InfoTrends“ prezidentas Jeffas Hayesas. – Organizacijos suvokė, kad jos turėtų strategiškai investuoti į įmonės IT infrastruktūrą, neišskiriant ir spausdinimo.“

Racionalizuodamos procesus, kuriuose intensyviai naudojamas popierius, įmonės turi galimybę auginti biuro našumą ir aptikti naujų pajamų šaltinių.

„Mūsų klientams reikia partnerio, kuris padėtų jiems išspręsti sudėtingas verslo problemas, – sakė HP korporacinių sprendimų padalinio vyresnysis viceprezidentas Bruce‘as Dahlgrenas. – Technologijos ir inovacijos, kurias pristatome, yra skirtos pertvarkyti popieriui imlius procesus į paprastus skaitmeninius darbo srautus, suteikiant galimybę verslininkams atrasti naujas galimybes augti.“

Programėlės mobiliesiems

HP kuria ir pristato intelektinius sprendimus, kurie patenkins augančius mobilumo poreikius.

Naujausias HP mobilusis sprendimas – „iPhone“ programėlė, palaikanti „HP ePrint Enterprise“ ir „Mobile Print Locations“ sprendimus, kurią jau šiandien galima atsisiųsti iš „AppStore“. Tokiu būdu HP daugiau nei 100 milijonų „iPhone“ naudotojų suteikia galimybes pasinaudoti „HP ePrint Enterprise“ sprendimo funkcionalumu, kuris iš pradžių buvo pasiekiamos tik iš „Research In Motion“ gaminamų „BlackBerry“ išmaniųjų telefonų. Ši paslauga vartotojams Europoje bus prieinama nuo birželio 1 dienos.

Kartu HP pristatė ir analogišką programėlę telefonams su „Android“ operacine sistema. Ši programėlė pasirodys gegužę, o paslauga bus teikiama Europoje regione nuo birželio.

Šaltinis: pranešimas spaudai
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha