Išmanieji telefonai „Samsung Galaxy A“ jau Lietuvoje

Publikuota: 2016 m. sausio 18 d. pirmadienis

„Samsung Electronics Co., Ltd“ Lietuvoje pristatė naujausius „Galaxy A“ serijos išmaniuosius telefonus: modelius „A5“ ir „A3“. „Galaxy A“ (2016) telefonai tęsia pastarojo meto „Samsung Galaxy“ dizaino tradicijas, kai stilingas telefonų korpusas gaminamas, derinant metalą ir stiklą. Viena svarbiausių savybių: telefonuose įdiegta patobulinta kamera ryškesnėms ir itin aukštos kokybėms nuotraukoms, asmenukėms ar vaizdo įrašams, taip pat greito įkrovimo funkcija bei kitos jaunajai kartai svarbios išmaniųjų telefonų savybės.

„Pernai pristatyti „Samsung Galaxy A5“ sulaukė didelio lietuvių susidomėjimo ir pateko į populiariausių parduodamų telefonų trejetuką Lietuvoje. Naujieji stilingo dizaino „Galaxy A“ (2016) modeliai, kaip ir senieji, yra sukurti atsižvelgiant į jaunosios kartos, kuri neįsivaizduoja savo gyvenimo be galimybės bendrauti ir išreikšti save socialiniuose tinkluose, poreikius. Naujausiuose „A5“ ir „A3“ modeliuose įdiegta patobulinta kamera, leidžianti išgauti ryškesnes ir aiškesnes nuotraukas, vaizdo įrašus ar jaunimo pamėgtas asmenukes. Kamera taip pat turi vaizdui išsilieti neleidžiančią optinio nuotraukų stabilizavimo funkciją bei priekinį ir galinį F1.9 objektyvą, todėl galima fotografuoti net ir tamsoje”, – sakė Simonas Skupas, „Samsung Electronics Baltics“ vadovas Lietuvoje.

Naujieji „Galaxy A5“ ir „Galaxy A3“ modeliai taip pat pasižymi „Quick Launch“ funkcija, kurios dėka, telefonų namų mygtuką paspaudus du kartus, kamera įsijungia per mažiau nei sekundę. Taip pat kokybiškoms asmenukėms skirtomis funkcijomis: „Wide Selfie“, „Palm Selfie“ ir „Beautifying Effects“.

Be to, naujieji telefonai sukurti dar patogesniam naršymui socialiniuose tinkluose, o „A5“ modelis aprūpintas ir greito įkrovimo funkcija. Tuo tarpu, telefonų korpuso gamybai panaudotas metalas ir stiklas užtikrina stilingai atrodantį įrenginių dizainą.

Lietuvoje „Galaxy A“ (2016) galima įsigyti „Samsung“ firminėje parduotuvėje prekybos centre „Ozas“, mobiliųjų tinklų operatorių salonuose ir didžiausiose elektronikos prekių parduotuvėse. „Galaxy A3“ ir „Galaxy A5“ orientacinės modelių kainos – 319 Eur ir 419 Eur.

Šaltinis: pranešimas spaudai
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha