LG gaminiai dizaino apdovanojimuose „Red Dot“ įvertinti už išskirtinį dizainą

Publikuota: 2016 m. balandžio 4 d. pirmadienis

Šiemet vykusiuose prestižiniuose dizaino apdovanojimuose „Red Dot Awards“ du „LG Electronics“ gaminiai įvertinti kaip „Geriausi iš geriausių“, o dar trisdešimčiai už inovacijas ir išskirtinį dizainą skirtas „Red Dot Award“. Iš viso šiuose apdovanojimuose „LG“ susirinko net 32 laimėjimus.

Iš 5214 produktų, šiemet pateiktų „Red Dot“ apdovanojimams, tik maždaug 70 buvo įvertinti kaip „Geriausi iš geriausių“ už inovacijas ir išskirtinį dizainą. Šį apdovanojimą pelnė net du „LG“ gaminiai – „LG 4K OLED“ (modelis 65E6) televizorius ir „LG“ šaldytuvo modelis su apatine šaldymo kamera (GA- B489SADN/GA-B489TADN).

„LG 4K OLED“ televizorius įvertintas už unikalų technologinį konceptą „Picture-on-Glas“, pritaikytą šiame modelyje, ir dizainą, kuriame dera modernus dailumas bei nesunkiai atpažįstami „LG OLED“ televizorių bruožai. Visa tai šiam televizoriui leidžia nesunkiai įsilieti į bet kokį interjerą.

„LG“ šaldytuvas su apatine šaldymo kamera taip pat įvertintas už išskirtinumą. Šiame šaldytuve pritaikyta unikali „Easy Open Handle“ rankena, įmontuota durelių apatinėje dalyje, yra itin patogi ir beveik nepastebima. Šaldytuve taip pat įmontuotas specialus durų bei rankenų apšvietimas.

„Nepaprastai džiaugiamės visais šiais mūsų gaminių įvertinimais, kurie be abejo ir toliau skatins ieškoti naujų dizaino sprendimų ir inovacijų „LG“ gaminiams. Stengiamės, kad vartotojus pasiektų kokybiški ir išskirtiniai gaminiai, o „Red Dot“ apdovanojimai įrodo, kad mūsų pastangos – sėkmingos“, – teigia „LG Electronics“ dizaino centro vadovas Noh Chang-ho.

Naujasis ir pirmasis toks modulinis išmanusis telefonas „LG G5“ taip pat buvo įvertintas už vientiso metalo korpuso dizainą su ištraukiama baterija ir modulinių priedų konceptą, kurie leidžia vartotojui telefonu naudotis dar išradingiau.

„Red Dot“ apdovanojimu už dizainą įvertinti beveik visi naujosios prabangios „LG Signature“ linijos gaminiai. Dizaino profesionalai atkreipė dėmesį į šios linijos šaldytuvo technologijas „Door-in-Door™ ir „Auto Door Open“, linijos skalbyklėje išradingai įdiegtą dviejų skalbimo būgnų sistemą bei lietimu valdomą funkcinį skydelį ant stiklo durelių. Apdovanojimų teisėjai taip pat liko nustebinti „LG Signature“ linijos oro drėkintuvo perregimu korpusu bei pribloškiamu OLED televizoriaus plonumu, kuris siekia vos 2,57 mm.

Šaltinis: pranešimas spaudai
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha