„iPhone 5“ ir „iPhone 4S“ praėjusį ketvirtį buvo geriausiai parduodami išmanieji telefonai

Publikuota: 2013 m. vasario 23 d. šeštadienis

Kompanijos „Apple“ sukurti išmanieji telefonai „iPhone 5“ ir „iPhone 4S“ praėjusį ketvirtį buvo geriausiai parduodami išmanieji telefonai ir gerokai pranoko savo pagrindinį konkurentą – „Samsung Galaxy S III“, skelbia tyrimų agentūra „Strategy Analytics“.

„Praėjusį ketvirtį buvo parduota net 27,4 milijonai „iPhone 5“ išmaniųjų telefonų. Tai sudarė net 13 proc. visų išmaniųjų telefonų pasaulinių pardavimų praėjusį ketvirtį. Be to, „iPhone 5“ tapo geriausiai parduodamu flagmanų išmaniųjų telefonų istorijoje. Aukštos kokybės įrenginys bei bendradarbiavimas su daugeliu pasaulio mobiliojo ryšio operatorių buvo pagrindinės „iPhone 5“ sėkmės priežastys,“ – skelbia agentūra. Tačiau ne ką mažiau svarbus dalykas yra tai, jog „iPhone 5“ pirmtako – „iPhone 4S“ – pardavimai taip pat buvo neįtikėtinai geri. Praėjusį ketvirtį parduota 17,4 mln. šių išmaniųjų telefonų. Tai sudarė 8 proc. visų flagmanų pardavimų paskutiniame 2012–ųjų ketvirtyje. „iPhone 5“ ir „iPhone 4S“ šiuo metu yra du geriausiai parduodami išmanieji telefonai pasaulyje.

„Strategy Analytics“ taip pat pažymi, jog Pietų Korėjos kompanijos „Samsung“ išmaniojo telefono „Samsung Galaxy S III“ pardavimai siekė 15,4 mln. ribą. Tai sudarė 7 proc. visų išmaniųjų telefonų pardavimų praėjusiame ketvirtyje. 

Šaltinis: itouch.lt
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha