Daugiausia milijardierių gyvena JAV

Publikuota: 2016 m. kovo 10 d. ketvirtadienis

Leidinio „Forbes“ naujausias reitingas rodo, kad daugiausia milijardierių gyvena Niujorke. Šiame mieste gyvena 79 žmonės, kurių turtas siekia apie 364,6 mlrd. JAV dolerių.

Antroje reitingo vietoje – Honkongas. Čia gyvena 68 išskirtinai turtingi žmonės, kurių kiekvieno turtas viršija 1 mlrd. dolerių. Bendras Honkongo milijardierių turtas sudaro 261,3 mlrd. dolerių.

Trečioje vietoje atsidūrė Rusijos sostinė Maskva. Joje gyvena 60 milijardierių, kurių bendra turto vertė siekia 217,6 mlrd. dolerių.

Turtingiausių miestų penketuką baigia Pekinas ir Londonas. Pirmajame iš jų priskaičiuojamas 51, o antrajame – 48 itin turtingi žmonės.

Šiame reitinge taip pat puikuojasi tokie miestai kaip Mumbajus (32 milijardieriai), Šanchajus (31), Seulas (30) ir kt. Iš viso į sąrašą pateko 25 pasaulio miestai.

 

Šaltinis: banks.eu
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha

Populiariausi straipsniai

Kitoks požiūris į elektronines knygas

Skaityti knygas telefone ar planšetėje jau tampa norma, tačiau žmonės vis viena ilgisi „tikros“ knygos formos. Save „beveik dizaineriu“ vadinantis Fabrice Dubuy pristato kitokį knygų skaitytuvą – „TwistBook“. skaityti »