Aštuoniems VU bakalaurams – vardinės „Thermo Fisher Scientific Baltics“ stipendijos

Publikuota: 2015 m. liepos 30 d. ketvirtadienis

Paskirtos vardinės 2015–2016 mokslo metų UAB „Thermo Fisher Scientific Baltics“ stipendijos. Jas gaus aštuoni VU bakalauro studijų Chemijos ir Gamtos mokslų fakultetų studentai, kurie baigiamuosius darbus pasirinko rengti bendrovėje „Thermo Fisher Scientific Baltics“.

Stipendijomis įvertinti šie Gamtos mokslų fakulteto studentai: Viktorija Prapiestytė (IV kursas), Jonas Belevičius (III kursas), Auksė Gaižauskaitė (III kursas), Aistė Serapinaitė (III kursas) ir Aistė Liucvaikytė (III kursas).

Iš Chemijos fakulteto atrinkti šie stipendininkai: Laurynas Gaušas (IV kursas), Juozas Aurimas Lazdauskas (IV kursas) ir Jonas Juozapaitis (III kursas).

Vardinės stipendijos dydis yra 964 eurų per studijų metus. Ji bus mokama lygiomis dalimis kas mėnesį.

Komisija vertino studentų studijų rezultatus ir pažangumą (paskutinių dviejų sesijų rezultatų svertinis vidurkis turėjo būti ne mažesnis kaip 8 balai), motyvaciją ir praktinius tiriamojo darbo įgūdžius. Stipendijas gavę studentai galės pretenduoti ir į valstybės ar kitokias stipendijas.

„Thermo Fisher Scientific Baltics“ vardinės stipendijos skiriamos nuo 2011 metų. Stipendijos tikslas – skatinti gabius ir motyvuotus studentus, studijuojančius su biotechnologijomis ar UAB „Thermo Fisher Scientific Baltics“ veikla susijusius mokslus, dalyvauti moksliniuose tyrimuose, kryptingai gilinti šių sričių žinias ir siekti karjeros.

Šaltinis: vu.lt
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha

Populiariausi straipsniai