„Tegra 4“ bus pristatytas sausį parodoje „CES 2013“

Publikuota: 2012 m. spalio 30 d. antradienis

 

NVIDIA išleistas lustas „Tegra 3“ – jau istorija. Kompanijos teigimu, sausį vyksiančioje parodoje „CES 2013“ bendrovė pristatys „Tegra 4“. Vėliau, 2013 m. vasarį, „Mobile World Congress“ metu bus pademonstruota dar keletas prietaisų, paremtų naujuoju lustu. „Tegra 4“ – realiausias „Wayne“ lusto pavadinimas. Šis lustas, kaip planuoja NVIDIA, turėtų būti 10 kartų greitesnis už dviejų branduolių „Tegra 2“ ir dvigubai galingesnis už „Tegra 3“.

Šiais metais NVIDIA pavyko gauti užsakymą diegti „Tegra 3“ trijuose svarbiuose produktuose – planšetėse „Google Nexus 7“ ir „Microsoft Surface RT“ bei išmaniuosiuose telefonuose „HTC One X“ ir „X+“. Pranešama, kad „Tegra 4“ turėtų būti kur kas greitesnis nei išbandomi „Qualcomm Snapdragon S4“ lustai. Greičiausiai NVIDIA atsisakys senų „ARM Cortex-A9“ branduolių ir atiduos pirmenybę gerokai galingesniems „Cortex-A15“.

 

 

Šaltinis: 3dnews.ru
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha

susiję straipsniai

„nVidia“ paneigė sąmokslo teoriją: žmogus Mėnulyje vis tik buvo

Kompanijos „NVidia“ marketingo padalinys dirba iš tiesų ne veltui, ir tą demonstruoja naujausias vaizdo plokščių gamintojos atstovų pareiškimas. skaityti »