„nVidia“ paneigė sąmokslo teoriją: žmogus Mėnulyje vis tik buvo

Publikuota: 2014 m. rugsėjo 21 d. sekmadienis

Kompanijos „nVidia“ marketingo padalinys dirba iš tiesų ne veltui, ir tą demonstruoja naujausias vaizdo plokščių gamintojos atstovų pareiškimas. „nVidia“ nusprendė paneigti sąmokslo teorijų gerbėjų puoselėjamą teiginį, kad JAV astronautų misijos „Apolonas-11“ išsilaipinimas Mėnulyje yra tik fikcija.

„nVidia“ tvirtina, kad žmogus Mėnulyje iš tikrųjų buvo. Sąmokslo teorijos šalininkai tvirtina, kad publikuotos nuotraukos buvo užfiksuotos ne Žemės palydove, o kažkur Nevados valstijos slaptoje studijoje. N. Armstrongo fotografijoje, kurioje užfiksuotas B. Oldrinas, šis astronautas yra gerai apšviestas, nors yra modulio šešėlyje. 

„nVidia“ inžinieriams pavyko atkurti astronautų užfiksuotą sceną, pasitelkiant varikliuką „Unreal Engine 4“ ir vaizdo plokštes su „Maxwell“ architektūra. Teigiama, kad iš tikrųjų B. Oldrinas buvo apšviestas tos šviesos, kuri atsispindėjo nuo Mėnulio paviršiaus ir N. Armstrongo skafandro.

Šaltinis: faceit.lt
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha

susiję straipsniai

NVIDIA pristatė „Tegra K1“ procesorių

Tai jau tampa tradicija, kuomet NVIDIA atvyksta į kasmetinę CES parodą ir pristato naujos kartos procesorių, skirtą išmaniesiems įrenginiams. skaityti »

Populiariausi straipsniai

Kitoks požiūris į elektronines knygas

Skaityti knygas telefone ar planšetėje jau tampa norma, tačiau žmonės vis viena ilgisi „tikros“ knygos formos. Save „beveik dizaineriu“ vadinantis Fabrice Dubuy pristato kitokį knygų skaitytuvą – „TwistBook“. skaityti »