Kilnojama lemputė

Publikuota: 2012 m. gruodžio 24 d. pirmadienis

Kartais mums prireikia nedidelės lemputės ieškant daiktų po spinta, arba norint nedegti šviesos ir tyliai įsėlinti į kambarį... Shannksi universiteto studentai sukūrė labai paprastą ir praktišką lemputę.

Konstrukcija primena skalbinių segtuką, tik kiek didesnį. Nedidelė lempelė yra prisegama prie bet kokios atbrailos arba padedama ant lygaus paviršiaus. Ji pakraunamas saulės energija, taigi, jokių papildomų elementų, ar laidų nereikės.

Lempos skleidžiama šviesa nėra ryški, tačiau jos pakanka, norint suteikti jaukumo. Kūrėjų teigimu, šis maža visur tvirtinama lemputė gali padėti ir tėvams, kurių mažyliai bijo miegoti tamsoje. Taip pat ja nesunkiai pasišviesite kelią ir nereikės žibintuvėlio. Lemputę galima neštis į žygį ar turėti automobilyje, o prireikus naudoti kaip atšvaitą.

Šaltinis: penki.lt, yankodesign.com
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha

Populiariausi straipsniai

Kitoks požiūris į elektronines knygas

Skaityti knygas telefone ar planšetėje jau tampa norma, tačiau žmonės vis viena ilgisi „tikros“ knygos formos. Save „beveik dizaineriu“ vadinantis Fabrice Dubuy pristato kitokį knygų skaitytuvą – „TwistBook“. skaityti »