VGTU „Instagram“ – tarp 50 populiariausių Lietuvoje

Publikuota: 2015 m. rugpjūčio 20 d. ketvirtadienis

Vilniaus Gedimino technikos universiteto (VGTU) „Instagram“ paskyra gali pasigirti 1535 sekėjais ir garbinga 50-a vieta Lietuvos „Instatop“ reitinge. Ji ne tik yra pirma iš visų Lietuvos universitetų, bet taip pat tik per plauką atsilieka nuo tokių populiarių paskyrų kaip Vilniaus miesto mero Remigijaus Šimašiaus (35 topo vieta) ar kavinių tinklo „Coffee Inn“ (41 vieta). 

VGTU „Instagram“, nors gyvuoja tik metus, yra viena iš 8 organizacijų, patekusi į 50-uką, mat Lietuvoje, kaip ir visame pasaulyje, labiausiai populiarios išlieka asmenybių paskyros.

„Instagram“ yra vizualus kanalas ir VGTU sėkmę lemia jo veikla – kuriamos inovacijos, studentų ar mokslininkų darbai laboratorijose arba pačių studentų užfiksuotos akimirkos iš universiteto gyvenimo.   

Šiuo metu socialiniai tinklai yra tapę svarbia jauno žmogaus socialinio gyvenimo dalimi. Atsižvelgdamas į tai, VGTU siekia bendrauti su savo auditorija jiems priimtinais būdais ir kanalais, todėl aktyviai veikia „Facebook“ (turi beveik 19 tūkst. sekėjų) ir „Instagram“ tinkluose. „Instagram“ yra vienas iš labiausiai naudojamų socialinių tinklų Lietuvoje, jis populiariausias tarp 15–19 metų jaunimo.

Šaltinis: vgtu.lt
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha

Populiariausi straipsniai