„Google+“ pasirodė tik „Google Chrome“ naršyklei skirtas fotoredaktorius

Publikuota: 2013 m. rugsėjo 13 d. penktadienis

Nuo šiol socialinio tinklo „Google+“ internetinės versijos naudotojams pasiekiamas instrumentų rinkinys greitai redaguoti įkeliamas nuotraukas ir paveikslėlius. Jis sukurtas technologijos „Nik Software“ pagrindu. Pagal šią technologiją sukurta mobiliąja „Google+“ programėle „iOS“ ir „Android“  įrenginių savininkai galėjo naudotis dar kovą.

Naujasis fotoredaktorius socialiniame tinkle atidaromas paspaudus atitinkamą mygtuką virš paveikslėlio, kurį reikia pakeisti. Naudotojai gali keisti ryškumą ir reguliuoti kontrastingumą ir t. t. Таip pat yra instrumentų persukti, apkarpyti nuotraukas ir įvairių efektų rinkinys.

Įdomi fotoredaktoriaus savybė ta, kad jis pasiekiamas tik naudotojams, socialiniame tinkle „Google+“ dirbantiems per naršyklę „Google Chrome“. Tai susiję su tuo, kad šiuo metu tik ši naršyklė palaiko technologiją „Native Client“.

Šaltinis: penki.lt
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha

Populiariausi straipsniai

Dar daugiau „Samsung“ įrenginių bus galima suderinti su „Galaxy Gear“

„Samsung Electronics“ pranešė apie operacinės sistemos „Android 4.3“ („Jelly Bean“) atnaujinimą, leidžiantį išmanųjį laikrodį „Galaxy Gear“ naudoti ne tik su „Galaxy Note 3“, bet ir su „Galaxy S4“, „Galaxy S 3“ bei „Galaxy Note 2“ išmaniaisiais telefonais. skaityti »