„Galapagai 2016“ šėls ir internete

Publikuota: 2016 m. liepos 25 d. pirmadienis

Š. m. liepos 29–30 dienomis Zaraso ežero saloje šėls muzikos ir aktyvių pramogų festivalis „Galapagai 2016“. Gaivališko išsitaškymo ir nesumeluotų emocijų atmosferą skambant įvairių žanrų muzikai skleidžiantis renginys šiemet bus rekordiškai didelis. Net 8 scenos, 80 atlikėjų, 90 pasirodymų.

Į festivalį atvyksta ne tik elektroninės muzikos dievai „Gorgon City“ (Didžioji Britanija), bet ir folko, regio bei elektroninės muzikos duetas „Milky Chance“ (Vokietija), taip pat šių metų MOBO apdovanojimo laureatas „Shakka“ (Didžioji Britanija). „Galapaguose“ taip pat gros lietuvių ir sirų kraujo turinti Švedijos reperė Silvana Imam. Lietuvių sparne – „Leon Somov & Jazzu“, „G&G Sindikatas“, „Lilas ir Innomine“, Vidas Bareikis ir daugybė kitų. Be to, laukia specialus Andriaus Užkalnio šou ir daug kitų pašėlusių dalykų.

Gyvai muzikai ir audringam laisvalaikiui neabejingus melomanus festivalio organizatoriai kvies ir stebėti tiesioginę transliaciją internetu. Transliaciją svetainėse www.15min.lt ir www.scena.lt jau ne pirmus metus užtikrina profesionali ir patyrusi TV studija „Penki TV“.

Plačiau apie festivalį – www.galapagai.lt.

Malonių įspūdžių!

Šaltinis: penki.lt
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha