„Nike“ treniruočių diena – gyvai ir internetu

Publikuota: 2015 m. rugsėjo 22 d. antradienis

Rugsėjo 26 d. Vilniuje trečius metus iš eilės organizuojama „Nike“ treniruočių diena. Šįkart ji vyks „Siemens arenoje“. 8-ių valandų trukmės sporto festivalyje numatoma surengti 20 treniruočių, kurioms vadovaus 12 trenerių iš viso pasaulio: Fabio Ponzio (Italija), Emanuel Vetra (Italija), Sandra Raju (Latvija), Ralf Upmans (Latvija) ir kt. Treniruočių pasirinkimas didžiulis: funkcinės NTC, Step, Pilates, Power joga, Port de bras, Les Mills Body Combat, Yagilates, Show dance, Glam dance, TRX ir daugybė kitų.

Treniruočių diena skirta ir profesionaliems sportininkams, ir mėgėjams. Negali ar nesiryžti prisijungti? Stebėk renginio tiesioginę transliaciją per internetą svetainėje www.scena.lt. Įsitikinsi, kad sportuoti ne tik sveika, bet ir smagu! Treniruotės vyks nuo 10 iki 18 val.

Šiais metais tai jau trečias „Nike“ organizuotas sporto renginys, kurio transliaciją įgyvendina TV ir transliacijų studija „Penki TV“. Gegužės pabaigoje per internetą buvo galima stebėti maratoną „We run Vilnius“, o rugpjūčio pabaigoje – naktinį moterų bėgimą „She runs“.

Šaltinis: penki.lt
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha

susiję straipsniai

Pažintis su naujausia Agnės Kuzmickaitės kolekcija – ir internete

Šiųmetis pavasaris džiugina ne tik saule ir bundančia gamta, bet ir įkvepiančiomis idėjomis. Savo naujais kūriniais šį pavasarį su visais mados gerbėjais dalinsis viena žinomiausių savo kartos Lietuvos dizainerių Agnė Kuzmickaitė, kurios prekinis ženklas – drugelis – jau tapo atp... skaityti »