Vilnius rudenį pasitiks inovacijų konferencija „#SWITCH!“

Publikuota: 2016 m. birželio 28 d. antradienis

Š. m. rugsėjo 8–9 dienomis Vilniuje, parodų centre „Litexpo“, vyks technologijų ir inovacijų konferencija „#SWITCH!“. Jos tikslas – atrasti bendrosios skaitmeninės rinkos teikiamas galimybes ir įkvėpti jaunus žmones kurti inovatyvias įmones bei produktus.

„Mums nereikia statyti didelių gamyklų, kad galėtume pasiekti savo tikslų. Mums reikia tik žinių, kurios būtų konvertuojamos į gerus pinigus ir leistų gerai gyventi“, – sakė renginio iniciatorius Europos Parlamento narys Antanas Guoga.

Praėjusiais metais pranešimus konferencijoje skaitė „Lemon Labs“, „Vinted“, „Amazon“, „Microsoft“, „Angry Birds“, „Google“, „AppCamp“ ir kt. atstovai. Praėjusių metų pranešimų archyvą rasite čia. Šiemet konferencijos organizatoriai žada ne mažiau įdomią programą. Renginio metu bus galima pasiklausyti verslo atstovų paskaitų, sužinoti, ką galima nuveikti technologijų bei inovacijų srityse, taip pat bus organizuojamas hakatonas. Lankytojai sulauks ir staigmenos: į „Litexpo“ atkeliaus dronai-padavėjai, gebantys nešioti maistą ir gėrimus. Be to, konferencijos metu bus siekiama rekordo, kuris turėtų būti įtrauktas į Gineso rekordų knygą. Norima į vieną vietą surinkti daugiausia vienu metu programuojančių vaikų.

Šiemet „#SWITCH!“ bus padalyta į dvi dalis. Viena iš jų skirta profesionalams. Tai uždaras renginys, į kurį dalyviai bus atrinkti pagal motyvacijas. Šio renginio tema – SMART BUSINESSES IN SMART STATES. Antroji dalis bus skirta jaunimui. Tai atviras masinis nemokamas renginys, kuriame dalyvaus mokyklos, universitetai, kolegijos, plačioji publika. Čia veiks didelė technologijų zona su dirbtuvėmis, bus įkvepiančių pranešimų.

Renginys organizuojamas A. Guogos fondo, padedant partneriams ir rėmėjams. Nemokamoje technologijų ir inovacijų konferencijoje šiemet laukiama 10 tūkst. dalyvių.

Šaltinis: penki.lt
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha