„ASRock“ pagrindinė plokštė „Z97 OC Formula” pagerino du pasaulio rekordus

Publikuota: 2014 m. birželio 16 d. pirmadienis

Vienos didžiausių pasaulyje pagrindinių plokščių gamintojų, kompanijos „ASRock“, naujausias flagmanas – pagrindinė plokštė „ASRock Z97 OC Formula“ prisidėjo net prie dviejų pasaulio rekordų pagerinimo.

Profesionalus pagreitinimo (overclocking) specialistas John Lam naudodamas šią pagrindinę plokštę su Intel® Core™ i7-4770K procesoriumi sugebėjo pasiekti 7181.23 MHz dažnį ir portale HWBOT.org užėmė pirmąją vietą. Su ta pačia pagrindinės plokštės ir procesoriaus kombinacija J. Lam  pagerino ir kitą rekordą – Intel® programoje „Extreme Tuning Utility“ (XTU) su 1601 tašku pasiekė iki tol nematytą rezultatą.

 „Jaučiamės ypatingai, jog būtent mūsų pagaminta plokštė padėjo Džonui Lamui pasiekti net du įspūdingus rekordus. Ne kiekvieną dieną gali pasiekti tokių rezultatų, todėl nuoširdžiai sveikiname Džoną ir tuo pačiu galime užtikrinti, jog ir toliau kursime tik aukščiausios klasės produktus, lyderiaujančius rinkoje ir padedančius siekti neeilinių rekordų“, – kalbėjo ASRock atstovas Europai Frank Chen.

 Pagrindinė plokštė „ASRock Z97 OC Formula” buvo sukurta pagreitinimo specialisto Nick Shih. Jose integruota „Super Alloy“ technologija su aliuminio lydinio radiatoriais, dvigubi MOSFET tranzistoriai, užtikrinantys efektyvesnį procesoriaus Vcore maitinimą ir kitos pažangios technologijos.

Plokštėje vartotojai taip pat gali rasti „Jumbo V“ – technologiją, suteikiančią daugiau pasirinkimų, nustatant atitinkamus procesoriaus Vcore ir atminties įtampos (VCCM) nustatymus. Tai leidžia plokščių pagreitinimo ekspertams pasirinkti optimaliausius nustatymus ekstremaliems plokščių pagreitinimams.

Šaltinis: pranešimas spaudai
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha

susiję straipsniai