„ASRock“ išleido vieną galingiausių plokščių „ASRock X99 Extreme 11”

Publikuota: 2014 m. spalio 23 d. ketvirtadienis

Tarptautinė pagrindinių plokščių gamintoja „ASRock“ pristatė naujausią savo produktą – itin galingą plokštę „ASRock X99 Extreme11”. Plokštė pasižymės talpos jungčių gausa, padės taupyti elektros energiją, leis mėgautis aukštos kokybės vaizdu bei integruos naujausias kompanijos sukurtas funkcijas.

„Tai jau ne pirma „Haswell-E X99“ platforma, tačiau mes vartotojams norėjome pasiūlyti šį tą išskirtinesnio. Siekti tobulumo yra neatsiejama žmogaus savybė, o to rezultatas – šiandien pristatoma viena galingiausių plokščių rinkoje“, – sakė „ASRock“ atstovas Rytų Europos regionui Adis Tiro.

„ASRock X99 Extreme 11” išsiskirs talpos jungčių kiekiu. Plokštės šone įtaisytos iš viso net 18 SATA3 sąsajų, iš kurių 10 – „Intel X99“ SATA 6.0 GB/s ir 8 – SAS-3 12.0 Gb/s jungtys, prijungtos prie „LSI SAS 3008“ valdiklio. „ASRock“ atliktų bandymų metu išsiaiškinta, kad duomenų perdavimo greitis prie lizdų prijungus SSD standžiuosius diskus gali siekti net 6.1 GB/s.

„ASRock X99 Extreme11” ne tik turės pakankamą kiekį „PCIe“ lizdų 4 kelių SLI ar „CrossFireX“ vaizdo režimams palaikyti, bet pasiūlys iš viso penkis PCIe Gen3 x16 lizdus ir du papildomai įtaisytus „PLX PEX 8747“ „bridge“ lustus. Tai sudarys galimybes palaikyti 4 kelių SLI arba „CrossFireX“ x16/16/16/16 režimus.

Pagrindinė plokštė „ASRock X99 Extreme 11” yra „Super Alloy“ serijos flagmanas. Joje vartotojai galės integruoti „Intel Core i7” bei „Xeon“ 18 branduolių procesorius. Joje taip pat įkomponuoti 8 DIMM atminties lizdai, galintys palaikyti „DDR4 quad channel“ ECC ir UDIMM/RDIMM atminties modulius. Gaminys taip pat apginkluotas XXL aliuminio lydinio radiatoriais. Tarp kitų funkcijų – dvigubo „Intel Gigabit LAN“ palaikymas, aukštos kokybės garsu leis mėgautis „Purity Sound 2”.

Šaltinis: pranešimas spaudai
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha

susiję straipsniai