„Virtuvės mitų griovėjų“ transliacija tiesiogiai jau dabar!

Publikuota: 2013 m. gruodžio 12 d. ketvirtadienis

Jei esate maisto gurmanas, o gal tiesiog mėgėjas skaniai pavalgyti, turbūt Jums nė nereikia pristatyti laidos „Virtuvės mitų griovėjai“, kurios 8 val. trukmės tiesioginę tranliaciją iki pat vakaro  galite stebėti portale www. scena.lt ir per DELFI TV. Kulinaras Alfas Ivanauskas, aktorius Vytautas Rumšas ir radijo laidų vedėjas Rolandas Mackevičius šias šv. Kalėdas kviečia sutikti kitaip, tad visiems maisto gamintojams atskleis originalių receptų, patars, kaip dekoruoti šventinį stalą, pasidaryti naujų aksesuarų kalėdinei eglei ir šventinei namų nuotaikai sukurti. Nepamiršta bus ir žiemos atostogų kelionų tema, idėjos, kaip kūrybiškai ilsėtis su visa šeima.

Stebint tiesioginę transliaciją galima dalyvauti ir konkurse  – o tai puiki galimybėį laimėti naujausio žiemos kulinarinio albumo–žurnalo „VMG“ numerį, kuris bus pristatytas specialiame vakarėlyje, žinoma, tiesioginės transliacijos metu.

Laidoje „Virtuvės mitų griovėjai“ svečiuosis garsūs Lietuvos žmonės, tarp jų ir kulinarinių laidų vedėja Beata Nicholson, ir dainininkai Jazzu bei Vaidas Baumila.

Visko nė neišvardysi! Netradicinė laida – puikus emocinis užtaisas bet kokio amžiaus žiūrovui, tad kodėl gi juo netapus ir Jums?!

 

 

Šaltinis: penki.lt
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha

susiję straipsniai

Prasideda didžiausias Baltijos regione modernių technologijų ir verslumo renginys „#SWITCH!“

Vilniuje, LITEXPO, prasideda dviejų dienų didžiausias Baltijos regione modernių technologijų ir verslumo renginys „#SWITCH!“. Renginyje laukiama 10 tūkstančių dalyvių – moksleivių, studentų, profesionalų, verslininkų, viešojo sektoriaus atstovų iš Lietuvos ir užsienio. skaityti »