HTC iš pagrindų keičia kompanijos veikimo modelį

Publikuota: 2015 m. rugpjūčio 14 d. penktadienis

Bendrovė HTC paskelbė apie ambicingus planus reorganizuoti savo verslą. HTC diegs taupesnį ir lankstesnį verslo veikimo modelį. Kompanijos atstovų teigimu, tokio žingsnio imamasi siekiant ženklaus ir pelningo jos augimo naujų rinkos galimybių akivaizdoje.

Pagrindiniai naujai diegiamos programos aspektai apims visiškai naujų verslo dalinių įsteigimą. Jie padės daug geriau susitelkti į tris skirtingus produktų segmentus, konkrečiai – aukščiausios klasės išmaniuosius telefonus, virtualios realybės įrenginius bei kasdienio naudojimo dėvimus prietaisus.

Į reorganizavimo priemones taip pat įeis bendrovės operacijų supaprastinimas. Jo dėka tikimasi per 35 proc. sumažinti bendrovės išlaidas. Išlaidų mažinimas apims ir bendro darbuotojų skaičiaus „apkarpymą“ iki 15 proc.

„HTC varomoji jėga – novatoriški žmonės, sukaupę didelę patirtį techninės ir programinės įrangos bei pažengusių technologijų gamyboje, taip pat ir pasaulinio lygio dizaino kūrime. Visąlaik kryptingai žengėme pirmyn, neatsilikdami nuo naujausių technologijų, ir šiuo metu gaminame ne tik išmaniuosius telefonus. Dabar privalome kurti lanksčią ir dinamišką organizaciją, nes tik taip galėsime kiek įmanoma geriau išnaudoti šiuo metu atsiradusias visiškai naujas galimybes.

Šis strateginis žingsnis užtikrins, jog kiekvienoje savo produktų grupėje būsime maksimaliai sutelkę savo dėmesį, resursus ir turimas ekspertines žinias. Tai padės auginti mūsų turimą rinkos dalį“, – kalbėjo HTC vadovė Cher Wang.

Šaltinis: pranešimas spaudai
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha