HTC pristato išmanųjį telefoną „Desire 728G“

Publikuota: 2015 m. spalio 8 d. ketvirtadienis

Bendrovė HTC pristatė naują išmanųjį telefoną „Desire 728G Dual SIM“. Jis pasižymės stilingu dizainu, kokybiškomis priekine ir galine vaizdo kameromis. Taip pat įrenginys veiks su dviem SIM kortelėmis, taip suteikdamas naudotojui daugiau pasirinkimo galimybių.

Naujasis „Desire 728G Dual SIM“ pasižymi ne tik išskirtinu dizainu bei funkcionalumu, bet ir puikiu kainos ir kokybės santykiu“, – sakė bendrovės HTC atstovas Baltijos šalyse Vladislavs Bercenko.

Išmanusis telefonas „Desire 728G Dual SIM“ išsiskirs galingu „MediaTek“ 1,3 GHz procesoriumi, užtikrinsiančiu nepriekaištingą darbą tiek žiūrint aukštos kokybės video, tiek žaidžiant žaidimus. Įrenginys pasižymės jau HTC vizitine kortele tapusiais „BoomSound“ garsiakalbiais su „Dolby Audio“ palaikymu.

Išmaniajame telefone sumontuotas 5,5 colių skersmens HD ekranas. „Desire 728G Dual SIM“ veiks su „HTC Sense“ programine įranga, kuri leis lengvai pritaikyti telefoną prie kiekvieno naudotojų pomėgių ir poreikių.

Telefonas turės 13 MP pagrindinę kamerą, leisiančią fiksuoti įspūdingos kokybės vaizdus. Taip pat jame sumontuota 5 MP priekinė kamera asmenukėms ar kitoms nuotraukoms. Kameromis naudotojai galės filmuoti ir aukštos kokybės 1080p vaizdo klipus.

„Desire 728G Dual SIM“ turės 8 GB atminties, kurią iki 2 TB bus galima praplėsti „Micro SD“ kortele.

Lietuvos rinką „Desire 728G Dual SIM“ turėti pasiekti lapkričio 7 dieną. Juodos arba baltos spalvos modelį bus galima įsigyti už 280–299 eurus.

Šaltinis: pranešimas spaudai
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha